Donnerstag, 1. Dezember 2011

anal

Eller analt samleje blandt Analkoitus (fra latin anus anus; også: pedicatio) - i daglig tale kendt som anal sex - refererer til indsættelsen af ​​den erigerede penis ind i anus af de mandlige seksuelle partner.

Analt samleje praktiseres blandt både heteroseksuelle og homoseksuelle partnere. For analt samleje, kan begge parter være behagelig, i modsætning til hvad mange tror, kan kvinder opnå orgasme gennem analt samleje. Sammenlignet med vaginalt samleje analt samleje kan kræve FORBEREDELSERNE foranstaltninger og en mere forsigtig tilgang.

Især blandt unge, heteroseksuelle kvinder og mænd af analt samleje i de sidste par år har været en spredning. Men det er uklart, om den ene eller en reel stigning, forårsaget af tabuer analt samleje, mere ærlig information Breitschaft underliggende


Når området er for mennesker af begge køn seksuelt stimuleret erogen zone, som er udstyret med mange nerveender. Hertil kommer, fører passiv analt samleje hos mænd til irritation af seksuelt følsomme prostata, hvilket kan udløse en orgasme. Hos kvinder med anal sex kan også kaldes A-punkt, og vaginal væv stimuleres. For de aktive partnere i analt samleje betyder på grund af den smallere og potentielt mere intens muskuløs krop åbning til vaginal stimulation.

Som "aktive" under analt samleje er den person, der henvises til at indføre deres penis (insertive analt samleje), som en "passiv" og "anorezeptiv", den, hvor penis er indsat (modtagelig analt samleje). Den praksis er for mange mennesker kræver en højere grad af tillid, og på den anden side, dog ofte føles som intimt i overensstemmelse hermed. Aktiv analt samleje er en af ​​grundene til mange mænd til de mest behagelige seksuelle praksis. Passiv analt samleje er første gang i mange tilfælde at være ubehagelige, men med gentagne praksis, opfattes i stigende grad som behagelig.

Udtrykket "passive" er misvisende, for så vidt, at stillingen skal vælges således, at den passive (dvs. modtagende) partner udøver kontrol. Det betyder, at han bør have en indflydelse på rytme og indtrængningsdybde eller endda hævde.Fælles holdninger er de ryttere position og A tergo position.Anus skyldes, at mange nerveender en meget erogen zone, anal stimulation derfor ofte opleves lystne. Nerveender findes omkring den eksterne sphincter, men også den indre del af endetarmen og kan stimuleres ved tryk og bevægelse. Under visse omstændigheder er en orgasme ved ren anal stimulation muligt. For mænd, dette gøres ved at stimulere prostata kan bruges til kvinder ved spændinger i musklerne i bækkenbunden Mange mennesker ved hjælp af passive analt samleje alene, ude af stand til at komme til orgasme, det vil sige, de har brug for ekstra genital stimulation til at nå klimaks. Mange kvinder nyder analt samleje i kombination med yderligere manuel stimulation som særligt behagelige. I en storstilet undersøgelse af seksuel adfærd (national undersøgelse af seksuel sundhed og adfærd) viste, at flere kvinder får denne orgasme end nogen anden form for seksuel stimulation .

Hvis penetration er omhyggeligt og ikke alt for hurtigt og nok smøremiddel anvendes, anal sex smerte fri i de fleste tilfælde. Kom smerte, selv om udbredelsen udføres med forsigtighed, så de skal ses som et signal til midlertidig afbrydelse. Olie og fedtstoffer, såsom vaseline eller forkortelse (f.eks Crisco) at bidrage til nedbrydning af et kondom, fordi de angriber selve latex af kondomer. Kun vandbaseret glidecreme eller silikone-base er egnede til brug sammen med kondomer.


Nogle gange, der er bekymring med hensyn til hygiejne, der vedrører generelt endetarmen placeret Fäkalreste. Frygten for, mens trafikken til at komme i kontakt med afføring, men er stort set ubegrundet. Efter at have afføring lille skammel forbliver i endetarmen, anus og endetarm er blot gennem kanaler og derfor kun umiddelbart før og under afføring i kontakt med afføring.

Alternativt kan praktiseres vaginalt og analt samleje med et kondom bør altid kombineres eller skiftevis, men penis vaskes før ændringen, ellers bakterier fra endetarmen kan indføres i skeden og forårsage infektioner.

Især i kulturer, hvor jomfruelighed er at kvinden ved ægteskab lagt stor værdi, er en usædvanlig praksis for analt samleje alternativ til førægteskabelig vaginal sex, ved at reducere risikoen for graviditet og tabet af mødommen bør undgås. Den antagelse, at der kan undgås ved at gravide analsex, men det er forkert. Selv under analt samleje kan få sæd i skeden og føre til undfangelse.


Som optakt før den egentlige analt samleje, kan anus blive stimuleret med fingrene. Hvis indtrængen af penis fra den passive partner opfattes som smertefulde eller ledsaget af en ubehagelig følelse, at bruge en butt plug er muligt. Det er en kegle-formet objekt, der kan bæres foran analsex, som den passive partner. Præparatet kan hermed hjælpe slappe musklerne i anus og pre-stretching det lidt. Dens form forhindrer udskridning og glider ud uafhængig af anus. Butt plugs kan bruges til kortere, men også bruges i længere tid ad gangen, uanset egentlige samleje.

Før trafikken kan udføres Analspülung. Dette kan bidrage til en opfattes følelse af renlighed, hygiejne, men det er ikke nødvendigt


Under analt samleje er for passive partner til vaginal øget risiko for kvæstelser: den stærkt vaskulariserede slimhinden i endetarmen er meget mere følsom end for eksempel i skeden. Ved den mindste skader kan overføre virus og bakterier i endetarmen området nemt. Den overstrækning af lukkemusklen medfører risiko for revner. Tilsvarende for dyb indtrængen til interne skade i endetarmen.

Ved i analt samleje mulige skader, men også af den gensidige kontakt eller overførsel af kropsvæsker er en risiko for seksuelt overførte sygdomme, især infektion med HIV, hepatitis B eller hepatitis C. Personer med skiftende seksuelle partnere bør derfor i analt samleje, skal du altid bruge kondomer kan bruge ekstra sikkerhed tilbyder specielle, ekstra stærke kondomer, som har en højere elasticitet og en tykkere godstykkelse. Brugen af smøremidler reducerer de vigtigste risikoen for skader. Kun vandbaseret glidecreme eller silikone-base er designet til brug med kondomer egnede, fordi fede smøremiddel angribe latex af kondomer. Ubeskyttet analt samleje uden kondom homoseksuelle er angivet ved udtrykket barebacking. Også for den aktive partner er en risiko for smitte ved ubeskyttet analt samleje.

En almindelig misforståelse er, at en hængende eller analt samleje slap tilstand kan forårsage sphincter. Dette er ikke overdrages. En forsigtig fremgangsmåde, der i kontrollen af ​​analt samleje virker ved at spænde og slappe musklerne tendens til at være en positiv effekt på sphincter.


Overlev mod sodomi har nogle forbehold, bliver han betragtet som uhygiejnisk eller smertefulde, nogle gange endda nægtede af religiøse grunde. I kristendommen og islam i analt samleje traditionelt blev betragtet som syndig og forkastelig, selv om denne position nu ses i nogle mere liberale.

Ofte en hovedstol interesse i analt samleje, men er genstand for frygt for manglende interesse partner eller partner ikke behandlet. Især hos mænd ofte fremherskende opfattelse, at kvinder er tilbageholdende med at opfylde eller analsex kun for at behage partneren praksis. Passiv analt samleje er et spørgsmål om personlige præferencer, men mange føler, det er meget behageligt. Nogle af de sodomi af kvinder foretrak den vaginale over.

Det traditionelt-relaterede forbehold kan føre til en ambivalent, subjektive holdning: den moralske afvisning er i strid med deres egen behagelige fornemmelse af analt samleje. Denne følelse bringer Charlotte Roches roman skød bønner til at udtrykke:


Selv hvis det offentlige beskæftiger sig med emnet er stadig delvist besat af tabu, men analt samleje er praktiseret af mange mennesker. Det findes i netop for nylig, at analt samleje bliver mere og mere populært, især blandt teenagere og unge voksne.
For en reel stigning i analt samleje, ville det faktum, tale, at tilgængeligheden af ​​information via internettet er en voksen interesse årsager af nysgerrighed er vakt til nye sex. Debby Herbe Nick, forfatter til en 2010 gennemført, omfattende undersøgelse af seksuel adfærd, sagde:

    
"Mænd og kvinder har ikke altid nydt at have analsex, så er vi sikre på, hvorfor der har været en pludselig stigning, men det kan have noget at gøre med internettet i sin vorden som var det sidste gang en undersøgelse af denne størrelsesorden blev gennemført . "
    
"Mænd og kvinder har altid haft analsex. Så vi er ikke sikre på, hvordan den pludselige stigning kommer omkring, men har mistanke om en forbindelse med væksten af ​​Internettet, som var placeret ved sidste undersøgelse (1992) eller i Anfangspahse. "

    
- Debby Herbe Nick
Det er dog uklart, om analt samleje praktiseres i dag i virkeligheden mere eller bare viljen er steget, skal dette være ærlig i afstemninger. Ikke mindst den øgede åbenhed og tilstedeværelse af seksuelle temaer i medierne (i pornografiske medier, for eksempel analt samleje er nu en regulær vist praksis) viser en fjernelse af tabuer, hvilket øger villigheden til at give oplysninger om emnet.
Således er det amerikanske Centers for Disease Control og Forebyggelse rapporteret i en undersøgelse offentliggjort i 2006 af en vedvarende stigning i de seneste år. I en amerikansk undersøgelse siger 16 procent af heteroseksuelle unge, mindst én gang at have haft analt samleje. I en 2010 undersøgelse foretaget i USA var i aldersgruppen 18-19 år 20% af de kvindelige respondenter, med aldersgruppen 20-24 år oplever 40% analt samleje. Dette er en fordobling i løbet af de seneste sammenlignelige undersøgelse i 1992 dar.
En undersøgelse fra 2008, udført af forskere på det tyske Selskab for Seksuel forskning og City University, fandt, at 49,1% af tyskerne, uanset køn, har nogen erfaringer med anal sex. [24] En undersøgelse i Østrig i 2006 var blandt de unge, afhængigt af regionen, forskellige proportioner:. I Wien, sagde 52% af respondenterne, de har erfaringer med analt samleje, i Burgenland var der kun 37% [25] Til tider andelen for kvinder er endnu højere end hos mænd i Tyskland gav i en undersøgelse fra 2007 40% af mændene og 42% af kvinder rapporterede nogensinde at have øvet analt samleje. [26]. Det tyske magasin Neon bedt om unge voksne i alderen 20 til 35 år, med det resultat, at 47% af mændene og 57% sagde, at kvinder er nødt til at praktiseret sodomi.
Endvidere fremgår det, at analt samleje blandt heteroseksuelle har nu etableret sig som en normal seksuel variant. Andelen af ​​respondenter, som rapporten ikke kun erfaringer med analt samleje, men at praksis er det jævnligt falder i forhold til tidligere undersøgelser fundet af høj aus.Eine 2010 i den amerikanske undersøgelse, at over 20% af mænd (alder 25-49) og kvinder (i alderen 20-39) regelmæssigt praksis analt samleje


I filosofi i boudoir af de Sade, har hovedpersonerne gjort over mange sider om emnet.
     Anal Legetøj, anal strække anal sex og underkastelse ved at spille Story of O af Pauline Reage en væsentlig rolle.
     I filmen Sidste Tango i Paris i 1972, kommer det til at analt samleje mellem Marlon Brando og Maria Schneider. Dette var den første eksplicitte repræsentation i en stor Hollywood-produktion i mange lande og forårsagede en skandale.
     To af de mest berømte skildringer af analt samleje i den moderne kunst, billeder af Jeff Koons Red Butt er (afstand) og Red Butt (Close Up) fra år 1991, som viser kunstneren i analt samleje med sin kone, Ilona Staller. 2000 og 2005, blev billederne i auktionshuset Christies med provenu på $ 369 000 solgt og $ 520,000.
     Forfatteren Tristan Taormino opnået en stor succes med sin bog Ultimate Guide til Anal sex for kvinder. Det giver råd og forsøger at afværge alvorlige forbehold. Bogen var en overraskelse succes og har fået bred opmærksomhed i medierne.
     De rapper Sido provokeret i 2003 med sin "Arschficksong", hvor han beskriver i dramatisk sprog analt samleje. Sangen var den føderale Institut for Medier Skadelig for Young præsenteret, men kunne ikke på grund af en tidligere AM-16-deling indekserede vil være.


      

0 Kommentare:

Kommentar veröffentlichen